top of page
Zoeken
  • veerle752

Welcome in 'The Barn'

HELP! Een hands-on workshop gezocht om mezelf krachtiger te voelen….

Dat heb ik al dikwijls in gedachten gehad… “Is er iemand die me wijsheid kan bijbrengen waar ik onmiddellijk mee aan de slag kan?”


Als ik geïnspireerd word en men mij concrete tools geeft om daar daadwerkelijk vooruitgang mee te boeken, dan ben ik een “happy” woman. Ook al weet ik dat ik geduld moet hebben in mijn groeiproces, verlang ik steeds naar het ontdekken van waardevolle toepasbare inzichten. Mensen met ervaring ontmoeten die vanuit hun veld interessante visies hebben en daar iets tastbaars van kunnen maken door middel van een methode of tips & tricks, dat is voor mij levens veranderend…meer kwaliteit brengen in mijn leven.

Dat is de reden waarom ik zelf mijn steentje wil bijdragen en andere vrouwen wil helpen in het ontvangen van waarde op hun groeipad.

'The Barn' krijgt stilletjes aan vorm en wordt de uitgelezen plek om vrouwen te inspireren en hen een warm duwtje in de rug te geven. Wil jij al zien wat er op het programma staat? Ontdek de trainingen of workshops. Zit er iets voor jou tussen? Schrijf je in, plaatsen zijn beperkt zodat er kwaliteit kan gegeven worden en individuele aandacht.

Heb je zin in een bepaald thema, maar kan je daar voorlopig niets over terugvinden?

Be bold en reik me een thema aan, waar jij graag door zou geïnspireerd raken, mijn expertise al een beetje kennende en mail me op kleur@veerleraemdonck.be

60 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page