top of page
Zoeken
  • veerle752

One in a million

Bijgewerkt op: 28 aug. 2023

Ben jij zichtbaar of verdwijn je in de massa?


Zie je mij duidelijk in het straatbeeld?Zeg jij dat ook wel eens: ik zit graag op een terrasje en bekijk graag iedereen die passeert? We hebben allemaal een natuurlijke interesse in de mensen rondom ons heen. We voeden graag onze nieuwsgierigheid en onze verbeelding. Ik stel helaas vaak vast dat er letterlijk en figuurlijk weinig kleur zit in het voorkomen van mensen. Dat ik moeite moet doen om iemand anders te ontdekken die niet 'one in a million', de zoveelste op rij lijkt…


Wat als jouw uitstraling nu eens een ander signaal geeft dan wat er in jou zit? Die grijze muis die je uitstraalt verbergt misschien een pittige madame, super professionele skills of fantastische talenten… Zorg jij ervoor dat je opgemerkt wordt?... dat jouw outfit de aandacht positief opeist en toont dat je toegankelijk bent? ... en een aura verspreidt van… 'Hmmm ik ben een persoon die je graag beter wil leren kennen, ik intrigeer je, en ja ik heb wel iets interessants te vertellen' ?


Of heb jij last van wat ik noem – 'stralingsangst' - bang voor de blikken op te vangen, dat men jou zou kunnen lezen, beoordelen en dan misschien wel niet goed bevinden…?


We moeten er niet flauw overdoen. We worden graag erkend en gewaardeerd voor wie we zijn, ja toch? Waarom hebben we het dan zo moeilijk om te laten zien hoe bijzonder dat we zijn? Bescheidenheid is ons ingebakken van jongsaf aan voor de meesten, maar wat helpt het ons vooruit? Het is zo belangrijk dat je in staat bent om jezelf te waarderen en een positief zelfbeeld te creëeren over wie je bent als persoon met je unieke waarden en kwaliteiten. Het anders zijn, is net wat boeiend is.


Ik pleit voor zelfexpressie, je uitdrukken ook via je uitstraling zodat jij makkelijker in verbinding geraakt met aligned klanten, mensen die je liggen, mensen die jou het licht in de ogen gunnen.Hoe doe je dat?

  • Kiezen voor een kledingstijl die jouw creatieve, verantwoordelijke of sportieve kant laat zien. Of iets anders dat jou typeert. Laat je persoonlijkheid spreken.


  • Kleur kiezen die je niet wegcijfert, in het behang laat verdwijnen, maar die je zichtbaar maakt:

Je hebt kleuren die jouw natuurlijke kenmerken ondersteunen, zorgen dat je er goed uitziet, maar ook kleuren die passen bij jouw energie en kwaliteiten en je doen stralen. Het zijn niet noodzakelijk dezelfde kleuren. Extraverte, energieke of actiegerichte personen zullen bijvoorbeeld deze eigenschap perfect uitstralen met felle kleuren terwijl mensen die graag structuur, rust en houvast hebben zich beter zullen voelen in diepe kleuren.


Vervaagde kleuren zijn dan weer voor gevoelige mensen die liever op de achtergrond blijven maar steeds bezig zijn met het beste geven van zichzelf om anderen vooruit te helpen.


Pastelkleuren weerspiegelen creatievelingen die anderen graag inspireren met hun visie.

  • Je lichaamsmorfologie begrijpen, dan voel je je veel zekerder in je kleding en dan kies je ook beter je kledingcombinaties.


  • Verander iets aan jouw kapsel. Is je kapsel nog steeds hetzelfde als 10 jaar geleden? Breng er dan pit in! Jij bent niet meer dezelfde persoon van toen.


  • Er wordt heel weinig aandacht besteed aan accessoires. Zij zijn nochtans de finishing touch en kunnen jouw stijl uniek maken en nog meer prononceren. Een statement juweel of handtas geeft jou klasse, terwijl meer fantasie bijvoorbeeld jouw creativiteit of vrolijkheid kan onderstrepen.


  • Last but not least: Schoenen! Helemaal mee eens dat je comfort wilt en dat je schoenen de dag van vandaag niet goedkoop vindt, maar met schoenen draag je ook een boodschap uit: Hebben ze iets serieus, klassieks, speels of slordigs? Past de kleur, de kwaliteit en de stijl wel bij de rest van je outfit? Het kan een heuse afknapper zijn.

Voldoende getriggerd om het eens over een andere boeg te gooien? Eens van zwart, grijs en donkerblauw af te stappen?


Zeg maar “ik kan dat ook,” als je een smaakvol persoon tegenkomt!


Weet je echt niet waar te beginnen en wil je wel persoonlijk begeleid worden, check dan eens de VIP trajecten of schrijf je in om een workshop te volgen in groep.


Op 9 november 2023 organiseer ik al eentje om jou een een zelfvertrouwen boost te geven. In deze workshop (max. 12 pers.) leer je je allerbelangrijkste talent kennen, waarom jij het waard bent om te stralen.


Tenslotte :

BE ONE in a million en verhoog je zichtbaarheid!


68 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page