IMG_5407.jpg

MIJN DOEL? JOUW IMAGO BOOSTEN!

Vraag je mensen in mijn omgeving wie ik ben? Dan ken ik hun antwoord nu al: “Kleurrijk!”
Waarom? Dat leg ik je zo meteen uit.

 
veerle.png

WAT MOET JE ZEKER WETEN OVER MIJ?

• ervaring in de retail- en luxesector als manager en trainer bij Laura Ashley, Cartier, Louis Vuitton en Delvaux
• ervaring als consultant en trainer onthaalceremonies bij Luxury Attitude Academy & Talentricity
• sinds 2005: Image wizard met mijn eigen zaak

 
Penseel Handschrift Facebook Omslag.jpg
 

EN NU WEER OVER KLEUR …

Want die speelt al heel mijn leven een belangrijke rol. Het is voor mij een absolute levensnoodzaak zoals eten, drinken en liefde … In mijn jeugdjaren knipte ik uit de modebladen van mijn moeder silhouetten en foto’s waarvan de kleuren mijn hart sneller deden slaan. Ieder bijzonder doosje, verpakking of flesje sprokkelde ik bij elkaar om er een setting van te maken die mijn oog streelde als ik in mijn kamer kwam. Dat is nog altijd zo.


Kleur ontroert me en prikkelt al mijn zintuigen. De harmonie tussen kleuren boeit me mateloos en motiveert me telkens om nieuwe combinaties uit te proberen. Ik heb kleur ook leren gebruiken als een creatieve manier om mijn imago verder te ontwikkelen. En ik ontdekte via het unieke persoonlijkheidssysteem van Personal Power Plus dat je kleur kunt inzetten als een middel om je innerlijke zelf, je talenten en je persoonlijke drijfveren aan de buitenwereld te tonen.

 
IMG_5692.jpg

Je imago versterken zonder schroom

Door mijn hoogsensitiviteit ben ik steeds gevoelig geweest voor de indruk die ik achterliet. Ja, ik durf zelf toegeven dat ik mezelf verstopte onder een geglazuurd modelaagje. Nu weet ik beter en heb ik leren kijken naar wat er al is, wat me geen moeite kost. Ik gebruik kleur om mijn imago zonder schroom in the picture te zetten. Dat kun jij ook.


Deze vorm van positiviteit naar jezelf en je omgeving toe gebruik ik om anderen te helpen weer én meer zelfvertrouwen te krijgen. Wil jij ook je imago versterken? Ik toon je hoe – met je kleding, maar ook van binnenin. Je leert jezelf te waarderen. Zodat jij de beste versie van jezelf wordt. Zodat je toekomst er rooskleurig uitziet. En zodat je geweldig veel mogelijkheden krijgt om jezelf te ontwikkelen.

IMG_2796.JPG

Waar doe ik het voor?

Ik kreeg en krijg nog steeds de vraag hoe ik erin slaag om uit de massa de perfect passende kledingstukken te halen die een originele look creëren die bij mezelf of de klant past.


Mensen helpen krachtig zichzelf te durven zijn, dát is mijn missie. De gelukkige glimlach van mijn klant die zich dichter bij zichzelf voelt door de juiste outfits, daar doe ik het voor!

 

Een image boost ook voor jou?