top of page
Zoeken
  • veerle752

Triene-Mie Le Compte, een unieke getuigenis

Ik had het genoegen om Triene-Mie Le Compte te ontmoeten toen haar zelfbeeld nog in een fragiele staat was. Ik heb haar toen begeleid met Imagoadvies zodat ze zich zekerder kon voelen en kon gaan voor de kleuren en stijl die nu bij haar persoonlijkheid hoorden.


Zes jaar later is ze een boegbeeld en spoort ze slachtoffers van partnergeweld aan om hulp te zoeken. Triene-Mie verschijnt de laatste weken vaak in kranten en op televisie omdat het thema heel actueel is. De frustraties rond de vrijheidsbeperkingen van Covid-19 doen partnergeweld nog meer oplaaien.

Ze stond er op om me zoveel jaren later volgend review te geven:


Na 20 jaar partnergeweld was ik al mijn zelfvertrouwen kwijt. Ik wist niet meer wie ik was, en wanneer ik in de spiegel keek, zag ik een vrouw die ik niet meer kende. Kleur was letterlijk en figuurlijk uit mijn leven verdwenen.


Gelukkig bekeek Veerle Raemdonck mij met heel andere ogen. Zij zag schoonheid en prachtige mogelijkheden. We zochten samen naar een nieuwe weg en vonden die.


Tot op vandaag volg ik Veerle's professioneel advies. Mede dankzij haar heb ik mijn zelfzekerheid teruggevonden, voel ik me elke dag stralen en ben ik weer supergelukkig met mezelf!


Triene-Mie Le Compte


foto door Kristof Ghyselinck

399 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Kommentare


bottom of page