top of page
Zoeken
  • veerle752

Je geluk, succes, verlangen manifesteren

Mama, ge moet dat manifesteren

Voor de zoveelste maal op rij, werd een verlangen van mijn zoon ingewilligd. Hij zocht een moeilijk te krijgen stageplaats in een niche domein in de Kunstwereld; Hij wou een uitdagende job waar hij zijn creatieve ideeën en management stijl kwijt kon, waar hij vertrouwen en vrijheid kreeg van de Galerijhouder; Hij zocht een appartement met zicht op een bijzondere locatie - om er maar een paar op te noemen - en het viel allemaal in zijn schoot….


De cosmos, being on the right place at the right time, toeval, geluk, een kaarsje laten branden door zijn oma, hoor ik je al zeggen…. Nee, het gemak waarmee het succes hem toe wordt bedeeld sinds 2020, hangt puur en alleen af van het immense zelfvertrouwen dat mijn jongste zoon heeft en dit volgend op een bewuste zelfkennis en persoonijke ontwikkeling, ondanks zijn 22 jaar. Een bibliotheek aan boeken heeft hij verslonden en urendurende gesprekken hebben we gehad om zijn gedachten te ordenen.

Hij is in een state of mind waar veel jongeren en zelfs volwassenen nog helemaal niet zijn.

Veel mensen dragen kwetsende opmerkingen mee die hen jaren later nog parten spelen in hun zelfvertrouwen waardoor ze dromen vaak aan de kant schuiven, zich in vormloze kleding verstoppen om in het decor te verdwijnen om zich toch maar niet te profileren. Ze spiegelen zich al te vaak aan anderen, voelen zich klein en denken vaak dat ze niet kunnen tippen aan het niveau van de collega of businesspartner…


Alles start bij zelfwaardering, bij waarderen en omarmen wat er wel is. Positief kijken naar je mogelijkheden en kwaliteiten. Nuchter genoeg zijn om te weten dat mislukkingen en falen bij het leven horen, maar dat je in jezelf altijd terug de bron vindt, de veerkracht om uit het dal te kruipen en mee te surfen op de hoge golf. Mijn zoon zegt doodleuk: « Mama, ik ga zeker tegen de muur lopen, dat hoort er bij, maar daar ga ik uit leren en dan word ik nog beter »


Zoveel rijpheid waar ik dankbaar voor ben! Ik ben aan deze tocht pas begonnen rond mijn veertigste en voel me nu pas op dat punt. Ik herken de struggle van veel mensen voor wie dit gevoel al jaren aansleept en hoop daarom mijn ervaring en handvaten te mogen delen die mij helpen om deze staat van zelfvertrouwen vast te houden.


Mijn magisch wapen in deze strijd is kleur. Specifieke kleuren vertalen verschillende aspecten van mijn persoonlijke kracht. Ik kan ze letterlijk aantrekken om ze te voelen en (on) bewust sterken ze me, maken ze me zelfzeker - ook bij moeilijke omstandigheden - en laten ze aan de buitenwereld zien wie ik ben. Kleur is communicatie, is een zeer krachtige taal.


Bij ieder verlangen, hoort een kleur. Je kan jouw intentie fysiek maken door de kleur op je lichaam te dragen. Fake it until you make it, maar alleen duizend keer krachtiger! Met de kleur van je verlangen manifesteer je je objectief.


Heb jij al veel gelezen over persoonlijke ontwikkeling, maar kom je maar niet in beweging of vlucht je snel terug naar de muur die je rond je heen bouwde? Zit jij veel in je hoofd, maar kan je moeilijk naar je gevoel gaan? Dan kan je de keuze maken om er werk van te maken en je niet langer klein te houden.


Indien jij op zoek bent naar een leidraad om positiever naar jezelf te kijken, dan kan ik je mijn programma 'That’s me’ aanreiken. Vraag een vrijblijvend gesprek aan op kleur@veerleraemdonck.be


Ontdek de magie van kleur en maak je groot!


146 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page