top of page
Zoeken
  • veerle752

De kleur WIT

Het wordt zomer en we gaan weer meer lichte kleuren gaan dragen. Als je houdt van wit, wat zegt dat over jou?

Wat heel bijzonder is aan wit, is dat er altijd een vleugje van een andere kleur aanwezig is en dit pas tevoorschijn komt als je het naast een andere kleur houdt. Als we wit dragen, hebben we dus eigenlijk veel kleur aan. Het vraagt veel energie om wit te dragen, daarom dragen we het eerder in de zomer. Het seizoen waar we meer buiten leven en we over meer vitaliteit beschikken.


De persoonlijkheid van wit

Wit is een heel open kleur, alles komt binnen. Je ziet ook het minste spatje of plekje op wit. Met zwart sluit je je gevoelens af. Mensen die zich goed voelen in wit zijn vrije denkers en kunnen zich openstellen voor nieuwe ideeën. Ze zijn optimistisch en gaan de toekomst met vertrouwen tegemoet. We zeggen niet voor niks dat we graag terug beginnen met een blanco blad papier. Wit staat voor een nieuw begin, je kan nog alle kanten uit.


Liefhebbers van wit hebben oog voor detail en houden er van om efficiënt en ordelijk te werk te gaan. Ze zijn eerder individualistisch en doen ook graag dingen op hun eentje. Onderschat hun empathisch vermogen niet. Ze bekijken de zaken altijd zuiver en onpartijdig. Als je een hekel zou hebben aan wit, dan kan het zijn dat je je niet vrij voelt en je je eerder afhankelijk opstelt. Je zal ook eerder gericht zijn op de ander dan op jezelf.


Te veel wit in je leven kan soms de indruk geven dat je jouw richting kwijt bent gespeeld en het perfectionisme in jou kan dan ook zijn tol eisen en je energie kosten. Welke richting wil je uit, wat is die eerste veeg op dat krakend vers wit blad? Wat je tekent zal er meteen boenk op moeten zijn en je zal niet eerst wat kliederen en schetsen uitproberen.

Welke kleuren doen iets met jou en zeggen iets over jou?

Ben je er bewust van hoe kleuren heel dicht kunnen aanleunen tegen jouw persoonlijkheid en jou de balans kunnen geven die jij nodig hebt om een waardevol leven te leiden? Kleur biedt houvast. Ontdek hoe jij met specifieke kleuren jouw persoonlijke drijfveren en unieke talenten kan zichtbaar maken via het bijzonder persoonlijkheidssysteem van Personal Power. Contacteer me en doe de test.


Contacteer me vrijblijvend op veerle@vrshoppingexpert.be of bel me op 04175/374 518 voor meer informatie.

31 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven
bottom of page