THE IMAGE BOOSTERS

(H)erken je eigenheid en ontwikkel een ijzersterk imago!

Wij zijn drie gedreven ondernemende vrouwen die elkaar professioneel hebben verrijkt. De combinatie van onze verschillende expertises vormt een krachtig klankbord waar jij energie uit kan halen. Wij weten hoe jij je voelt na 2020. Ook wij hebben ons herpakt en helpen jou jezelf nu te herpakken.

Door te begrijpen en accepteren wie je bent, zal je instinctief
ondernemen vanuit jouw eigen drijfveren. Wij zetten jouw unieke kracht om in beeld wat zorgt voor meer zelfvertrouwen en meer herkenbaarheid. Op het einde van dit ontwikkeltraject heb je een glashelder inzicht in wie je bent en een nieuwe persoonlijke strategie omtrent jouw aanpak. Daardoor krijg je een boost om nog meer te ondernemen vanuit jouw hart, jouw natuurlijke talenten en kwaliteiten.

 
IMG_8201.jpg
 

"SHOW THEM YOUR FULL POTENTIAL"

 

VEERLE RAEMDONCK X FLO JEWELRY

HERONTDEK JEZELF

Tijdens een powerboostgesprek krijg jij een helder inzicht in je meest bijzondere persoonlijke kracht, wat jouw talenten zijn, wat jou drijft en hoe jij dit bij voorkeur bereikt op een manier waar jij energie van krijgt.

Met een uniek juweel of juweel op maat in jouw powerkleur communiceer je visueel je herwonnen zelfvertrouwen. Na deze ervaring beloven we dat vrouwen opnieuw het fundament hebben om in zichzelf te geloven en te vertrouwen op hun innerlijke kracht.

IMG_4353.JPG
 

JE KAN NIET MEER WORDEN DAN JEZELF.

JE KAN WEL MEER JEZELF WORDEN.

 

Over Flo Jewelry

Vanuit haar passie voor juweelontwerp, is Leen Snoeck in 2010 gestart met haar label Flo Jewelry. Haar grote uitdaging is om voor elke vrouw het passend juweel te vinden. Ze creëert unieke, kleurrijke en stijlvolle juwelen met een Italiaanse toets. Voor haar collecties gaat ze op zoek naar bijzondere materialen naar vormgeving en uitstraling..

 
 

PERS

Download hier het persbericht over deze unieke samenwerking.

 

VEERLE RAEMDONCK X LES BIJOUX DES DEUX JUMEAUX

VERTEL JE EIGEN VERHAAL AAN DE HAND VAN ARTISANAAL GEBORDUURDE JUWELEN

Accessoires vallen onmiddellijk op en geven je niet alleen stijl maar ook kleur in het gezicht. Ik kan voor jou oorbellen op maat laten maken die echt bij jou passen. Een kleurencombinatie die past bij je blauwdruk, bij de kleuren die jouw persoonlijke innerlijke kracht weerspiegelen. Voortaan kan je bij mij jouw oorbellen laten aanpassen aan jouw kledingcombinaties in vormen die jou flatteren.

 
 

Subscribe Form

Haantjenstraat 15, 9920 Lievegem

©2019 door Veerle Raemdonck.