THE IMAGE BOOSTERS

(H)erken je eigenheid en ontwikkel een ijzersterk imago!

Wij zijn drie gedreven ondernemende vrouwen die elkaar professioneel hebben verrijkt. De combinatie van onze verschillende expertises vormt een krachtig klankbord waar jij energie uit kan halen. Wij weten hoe jij je voelt na 2020. Ook wij hebben ons herpakt en helpen jou jezelf nu te herpakken. 


Een traject waarbij je een glasheldere kijk krijgt op wie je bent waardoor je een boost krijgt om nog meer te ondernemen vanuit jouw hart, jouw natuurlijke talenten en kwaliteiten. Dankzij deze inzichten brengen wij JOU als ondernemer authentiek in beeld door middel van een photoshoot. The Image Boosters brengen een positieve transformatie bij jou teweeg. Je hernieuwt de focus om de gewenste doelen te manifesteren.

 
IMG_8201.jpg
 

"SHOW THEM YOUR FULL POTENTIAL"

 

WEBINAR

Ontdek de kracht van een stevig imago 

en vergroot jouw zichtbaarheid

The Image Boosters geven een webinar op 2 juli 2021 van 17u tot 18u. "Ontdek de kracht van een stevig imago en vergroot jouw zichtbaarheid"

2020 was geen gemakkelijk jaar en gaf een knik in het zelfvertrouwen van vele ondernemers. Plots werd het toekomstperspectief wazig en stond het zelfvertrouwen op een laag pitje. Ondernemen speelde zich in een sneltempo plots online af, een evolutie die niet meer weg te denken is. Hoe kan jij als ondernemer jezelf online zichtbaar maken? Hoe schep je een duidelijk imago aan de buitenwereld? Hoe trek je het juiste publiek aan? Hoe vertel je JOUW verhaal en wie jij bent als ondernemer? 


In deze webinar geven we je niet alleen een inleiding over wat we bij jou teweegbrengen met het traject van The Image Boosters, we geven jou ook enkele tips en tricks over styling, uitstraling, make up, online zichtbaarheid en poseren op beeld. Op die manier kan jij zelf al aan de slag met jezelf zichtbaar op te stellen online én offline.

IMG_0008.jpg
 

VEERLE RAEMDONCK X FLO JEWELRY

HERONTDEK JEZELF

Tijdens een powerboostgesprek krijg jij een helder inzicht in je meest bijzondere persoonlijke kracht, wat jouw talenten zijn, wat jou drijft en hoe jij dit bij voorkeur bereikt op een manier waar jij energie van krijgt.

Met een uniek juweel of juweel op maat in jouw powerkleur communiceer je visueel je herwonnen zelfvertrouwen. Na deze ervaring beloven we dat vrouwen opnieuw het fundament hebben om in zichzelf te geloven en te vertrouwen op hun innerlijke kracht.

IMG_4353.JPG
 

JE KAN NIET MEER WORDEN DAN JEZELF.

JE KAN WEL MEER JEZELF WORDEN.

 

Over Flo Jewelry

Vanuit haar passie voor juweelontwerp, is Leen Snoeck in 2010 gestart met haar label Flo Jewelry. Haar grote uitdaging is om voor elke vrouw het passend juweel te vinden. Ze creëert unieke, kleurrijke en stijlvolle juwelen met een Italiaanse toets. Voor haar collecties gaat ze op zoek naar bijzondere materialen naar vormgeving en uitstraling..

 
 

PERS

Download hier het persbericht over deze unieke samenwerking.

 

VEERLE RAEMDONCK X LES BIJOUX DES DEUX JUMEAUX

VERTEL JE EIGEN VERHAAL AAN DE HAND VAN ARTISANAAL GEBORDUURDE JUWELEN

Accessoires vallen onmiddellijk op en geven je niet alleen stijl maar ook kleur in het gezicht. Ik kan voor jou oorbellen op maat laten maken die echt bij jou passen. Een kleurencombinatie die past bij je blauwdruk, bij de kleuren die jouw persoonlijke innerlijke kracht weerspiegelen. Voortaan kan je bij mij jouw oorbellen laten aanpassen aan jouw kledingcombinaties in vormen die jou flatteren.