top of page
Zoeken
  • veerle752

The love for my belly

Ons gezond verstand weet dat we moeten bewegen, sporten vanuit ons kot, op ons lijn letten en ja, we hebben meerdere pogingen en successen ondernomen. Maar de troost van dat koekje bij de koffie en een gezellig aperitief is/was één van de weinige geneugten die nog mogelijk zijn/waren.

We zijn massaal aan het bakken geslagen en verspillen willen we zeker niet, dus wordt de taart tot op de laatste kruimel opgegeten. Het gevolg is dat de social distancing tussen de twee rits helften van onze jeans precies ook groter geworden is….


Ik schiet je te hulp met volgende tips tegen dat het dieet eindelijk zijn vruchten afwerpt:

Maak een deel van je kleerkast vrij om de kledingstukken in te hangen waar jij je goed in voelt! Veel beter dan dingen te passen en vervolgens weer te moeten terughangen wegens 'te smal'.

Voor dames:


1. Kies nu voor broeken en rokken met een MID-waist. Een hoge taille zal je een bol buikje geven en een lage taille zal enkele vetrolletjes over de tailleband veroorzaken.


2. Kies voor ritsen aan de zijkant en vermijd een dikke rits.


3. Jurken met een Empire-lijn m.a.w. met een niet gefronste naad onder de borsten doen de stof vaak zacht over de buik vallen en geven aandacht aan de plaats waar we vaak het smalst zijn, nl. net onder de boezem. Zorg er wel voor dat de stof aan je schouders, boven en aan de boezem mooi aansluit. Kapmouwtjes of mouwtjes tot net boven de elleboog hebben ook een verslankend effect.


4. Het cache-coeur effect is een zegen voor onze taille en verbergt schitterend onze buik.


5. Kies voor bovenstukken die een tailleband hebben die valt op het midden van je buik zodat je een overbloeseffect krijgt. Een recht Grace Kelly bloesmodel is ook super efficiënt!

Voor heren:


1. Draag polo’s die aansluiten aan je lichaam zonder te spannen. Kies ze in vrij dikke geweven stof. Te fijne stof laat de buikzone meer uitkomen.


2. Kies donkerder kleuren op de buikzone.


3. Draag hemden met een klein motiefje die verbergen je buik veel meer. Kies voor een hemd met een leuk detail binnenin de kraag en opvallende manchetten, zo leid je de aandacht af.


4. Een blazer kleedt meer af en deelt je bovenlichaam in drie op.


5. Zorg dat de breedte van je broekspijpen je benen mooi volgen en niet te wijd of te smal zijn, zo creëer je een slank effect. Probeer ook altijd voor een broekmodel te kiezen die niet uitzet aan de bips.

Je kan natuurlijk ook blindelings vertrouwen op mijn oog voor detail zodat ik je advies kan geven of voor jou een outfit shoppen waarin jij je fantastisch voelt. Contacteer me vrijblijvend op veerle@vrshoppingexpert.be of bel me op 04175/374 518 voor meer informatie.

29 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page