top of page
Zoeken
  • veerle752

Slaag in je carrièremove door een onvervalste authentieke uitstraling!

Als je ergens

Een punt achter zet

Ga je verder

Met een Hoofdletter


De afgelopen tijd in quarantaine heeft je misschien doen nadenken over je job en of je nog wel gelukkig bent? Misschien wil je wel een betere balans tussen werk & privé? Het is ook mogelijk dat jouw job op de helling staat omdat jouw werkgever zwaar onder druk staat.


Ik las al schrijnende verhalen en besef dat er veel angst is voor de toekomst. Kies je resoluut voor je eigen carrière pad en geluk of wil je de crisis voor zijn? Dan kan je je professioneel laten bijstaan om met succes je droomjob te vinden.


Waar je aan moet denken


In de eerste plaats zal je wellicht denken aan een loopbaancoach die je klaarstoomt voor de juiste keuzes te maken. Wanneer je tussen de vele competente kandidaten wilt opvallen dan mag je toch niet vergeten ook na te denken over je imago, je visuele uitstraling en hoe je in een bedrijfscultuur kan passen.


Welke stijl van outfit past bij jou en welke boodschap wil jij er mee overbrengen? Denk na over de kleuren die je draagt op je foto en naar het sollicitatiegesprek want het zijn de kleuren die onbewuste signalen naar je interviewer sturen. Heb meer impact op je uitstraling door specifieke kleuren te dragen die je persoonlijke drijfveren en talenten kracht bijzetten.


Je lichaamshouding verraadt of je zelfzeker bent, een twijfelaar, een energiek of eerder een rustig type en nog zo veel meer. Door attent te zijn op sommige handelingen die je tijdens een sollicitatiegesprek doet, laat je ook meteen zien welke goede manieren je in huis hebt en dat je je wereld kent.Kijk ook eens na welke waarden het bedrijf heeft waar je voor solliciteert. Stel dat dit nuchter, daadkrachtig en zorgvuldig is, hoe ga je dit overbrengen dat je die waarden zelf ook belangrijk vindt? Toon dat je een belangrijke schakel kan zijn om de missie van het bedrijf te helpen bereiken. Dit kan je door goed voorbereid te zijn en je imago, gedrag en lichaamshouding te verzorgen en bewust in te zetten om de beste versie van jezelf voor te stellen.


Een imago-advies geeft je extra zelfvertrouwen en alle kansen om op een positieve manier op te vallen op de arbeidsmarkt. Laat niets aan het toeval over en boek nu een gratis half uurtje met mij om even te sparren en te kijken waar ik jou kan helpen om je persoonlijkheid in de verf te zetten.

Hier volgen alvast 5 tips


  1. Draag zeker geen zwart want de kleur creëert afstand met je interviewer en dan kan hij of zij geen hoogte van je krijgen. Blauw is zakelijk én communiceert vertrouwen.

  2. Zorg dat je schoenen uit een doosje komen, ze verraden hoe zorgvuldig jij bent.

  3. Vermijd dat je haar in je ogen valt, je wilt je niet verstoppen.

  4. Vrouwen dragen ook best geen oorbellen die voortdurend bengelen. Mannen best geen festivalbandjes of versleten armbanden.

  5. Vind een juiste balans tussen een ontspannen houding en een stijve attitude.


Contacteer me vrijblijvend op veerle@vrshoppingexpert.be of bel me op 04175/374 518 voor meer informatie.

19 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page