top of page
Zoeken
 • veerle752

Personal Shopping Proces

Een Personal Shopping is een life-changing experience als ze gedaan wordt volgens de regels van de kunst.


Hoe gaat het in zijn werk?


Voorafgaand op de shopping boeken we een moment waarop we samen overlopen wat jouw wensen zijn. Ik neem uitgebreid de tijd om jouw persoonlijkheid te vatten en te ontdekken waar je nu tegen aanloopt om een garderobe samen te stellen die voor jou werkt. Met de informatie die ik krijg, kies ik voor jou één of meerdere winkels waar ik zeker van ben dat ik kleding kan vinden die past bij jouw stijl én je budget.


De shopping zelf gebeurt in 5 stadia:


 1. Ik zoek op voorhand voor jou een aantal outfits uit die beantwoorden aan jouw vraag. Dan hang ik ze klaar op een kledingrek zodat jij niet moet wachten op mijn voorstellen.

 2. Bij jouw aankomst overlopen we samen de uitgezochte silhouetten.

 3. Vervolgens gaan we aan de slag met de stukken die jouw voorkeur uitdragen en gaan we passen totdat jij het ‘wow’-effect krijgt en ik die happiness twinkel in je ogen zie. Daarbij zorgen we ervoor dat je zoveel mogelijk kan combineren. Less is more!

 4. Ieder detail is belangrijk: jouw kleding zal perfect op jouw lichaam zitten omdat ik minietieus de pasvorm bekijk en de lengtes van de mouwen en het kledingstuk.

 5. Tenslotte werken we aan de Finishing Touch en leer ik jou welke accesoires zoals sjaals, juwelen en schoenen passen bij de gekozen outfits.

Wat zijn jouw voordelen?


 • Je spaart veel geld uit op korte en lange termijn.

 • Je spaart veel tijd uit om een garderobe of outfits te vinden die bij jou passen.

 • Alles is op elkaar aangepast zodat je zoveel mogelijk kan combineren.

 • Je mag er zeker van zijn dat je alles met ongelofelijk veel plezier zal dragen omdat de stuks perfect passen op jouw lichaam, bij je persoonlijkheid en levensstijl.

 • Je hebt een feel good gevoel, het plaatje zal kloppen!

 • Geen aarzelen meer voor de kleerkast. Je hoeft niet meer te twijfelen.

 • ‘De’ Mode werkt voor jou en niet andersom.

 • Je staat zelfzekerder in je schoenen want een expert heeft de beste versie van jezelf in kleding omgezet.

 • Complimentjes verzekerd. Yes this is you too in that splendid outfit!

 • Dit is echt ‘me’-time!


Hoe fijn zou het voor je zijn dat je met plezier in de spiegel kan kijken en die moderne dynamische vrouw of man ziet? Boek de ervaring, watch and see for yourself….Interesse in een Shop for me ervaring? Lees dan hier meer of contacteer me voor meer info.

25 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page