top of page
Zoeken
  • veerle752

Een getuigenis van een ware Imago transformatie

Your outfit reflects who you are

Ze intrigeerde me onmiddellijk… Succesvolle zakenvrouw, kristalheldere ogen die alles in de gaten hadden, vol intiatief, rode haren, je kon niet naast haar kijken. Ze was anders, no mainstream. Haar kleding was vormloos, zwart/wit haar favoriete kleurencombinatie, haar kapsel strakker dan strak en jongensachtig.

Ik leerde Krista pakweg 10 jaar geleden kennen in het netwerk Zonta. We leken op het eerste gezicht tegengestelden. Onze drang naar authenticiteit, onze gedrevenheid en empathisch vermogen én spontaniteit waren de mayonaise die voor vonken zorgde.

Zij is van onschatbare waarde voor mij geweest. Ze had jaren geleden een moeilijke scheiding achter de rug, was de eerste gescheiden vrouw binnen Zonta, had haar kind alleen opgevoed en daarbij 2 succesvolle bedrijven uit de grond gestampt. Ze had bakken levenservaring.


Toen ik zelf uit mijn huwelijk stapte zes jaar geleden, heeft ze me onmiddellijk ondersteund met raad en daad. Toen ik in 2019 besliste dat ik sterk genoeg was om mijn eigen adviesbureau terug te ontwikkelen, juichte ze me toe. En toen ook Corona kwam, gaf ze me commercieel advies zonder aarzelen en met haar zakelijke nuchterheid bekeek ze de dingen anders dan ikzelf.


Ze bleek niet goed weg te kunnen met het vertalen van haar persoonlijkheid in kleding. Dat was lastig en daar had ze geen tijd en geduld voor. Ik zag haar potentieel. Heel veel weerstand de eerste keer dat we gingen shoppen. Ik bleef aandringen om een jurk/bloes met print aan te doen. Ik zei dat het iets voor haar was. Ze zwichtte uiteindelijk om van mijn gezaag af te zijn. Groot was de verwondering hoe beeldig de jurk en print haar stond. Hoe ze vrouwelijk en elegant voor de dag kwam en ze een andere kijk op zichzelf opeens kreeg. Toen is er iets veranderd. Ze vertrouwde mijn kijk op haar en haar persoonlijkheid. Zo heeft ze stelselmatig haar grenzen verlegd. Mij toegelaten om de schoonheid die ik in haar zag naar buiten te brengen.


We hebben een kleurenpalet opgesteld dat ze kon gebruiken tijdens het shoppen. Zo kon ze ook alles samen combineren en daar hield ze van, van die praktische kant!

Ik ruim voor haar regelmatig haar kleerkast op zodat ze er weer spic & span uitziet en geen twijfels heeft. Ze heeft nu een kleerkast waar ze zonder aarzelen combinaties maakt en voor iedere gelegenheid een outfit heeft, zowel privé als zakelijk. Ze draagt 100%. Haar garderobe reflecteert nu wie ze is en ze voelt zich goed in haar kleding.


Tijdens de eerste lockdown gaf ik haar een powerboostgesprek. Nieuwsgierig als ze is, wou ze graag de ervaring aangaan zonder goed te weten wat dit gesprek voor haar van kettingreactie zou gaan betekenen. Het was confronterend, maar op een positieve manier.


Bezield als ik ben om vrouwen en mannen te helpen om zo dicht mogelijk en vol vertrouwen bij hun authentieke zelf te komen, had ik me gecertifieerd in de methodiek van Persoonlijke Kracht. Dit is de eerste persoonlijkheidstest ter wereld die de innerlijke talenten en drijfveren linkt met het Imago, de uitstraling. Hierbij wordt de persoonlijke kracht van iemand gelinkt aan een specifiek kleur.


Krista bleek als allerkrachtigst talent Turkoois te zijn. Deze kleurpersoonlijkheid staat voor het talent om op een originele en creatieve manier te communiceren met anderen en verbindingen te maken tussen mensen. Hun talenten aan elkaar te koppelen. Haar hoofd tolt van de fantasie waarmee ze op originele wijze de mogelijkheden bekijkt. Ze is een idealist, zet zich in voor de belangen van anderen om hun wereld beter te maken en toont hierbij een ongeziene flexibiliteit.


Ze wist nu waarom ze werd aangetrokken door turkoois en de zee, want water, dingen doen stromen, dan is ze in haar element!


Soms is ze zo bezig met anderen en een resem aan nieuwe inzichten, dat ze zichzelf uit het oog verliest en het evenwicht zoek raakt. Nu weet ze dat ze kastanjebruin kan inzetten om efficiënt te zijn en door te zetten. Deze kracht zit ook in haar en ze is als geen ander de perfecte regisseur om anderen aan te sporen. Het zit verweven in haar DNA.


Nu kan ze ook, wanneer ze het nodig heeft om in haar kracht te staan, specifieke kleuren uit haar garderobe kiezen. Ze lanceerde onlangs haar website “The Sales Changer”, koos bewust de kleur turkoois in haar huisstijl, gebruikte haar sterktes in de teksten. Haar bureau waar ze sinds de lockdown werkt, kreeg een transformatie. Ze bevestigt me keer op keer de energie die haar kleuren haar geven en dat ze nu nog zelfzekerder hetgene doet waar ze goed in is.


Zo dankbaar om deze vriendschap. We halen werkelijk het beste in elkaar naar boven. Diep respect voor de eigenheid van de ander. Het is een voorrecht om oprechte relaties te hebben en dat wens ik iedereen toe. Het is de enige manier waarop ik mijn advies kan geven.


Meer info over hoe ik jou kan helpen? Contacteer me gerust! kleur@veerleraemdonck.be

137 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

コメント


bottom of page