top of page
Zoeken
  • veerle752

Combineren van prints en multi colored sneakers

Het is Tine, marketing strateeg bij de Belgian Shoe Brand Kunoka die me de inspiratie gaf voor deze blogpost.


“Sinds ik die coole sneakers van Kunoka draag, durf ik alleen maar effen kleding te dragen… Ik durf geen print meer te dragen of speciale kleding om de multi-colored sneakers niet te ontkrachten of er niet uit te zien als een clown. Mijn stijl is zo saai en ondanks de fantastische schoenen kleurloos geworden…”


Tine is niet alleen met deze styling kwestie. Hier is mijn advies en enkele tips:


Tip 1


Kies een print waar minstens 2 tot 3 kleuren terugkomen in je sneakers (Kunoka).


Tip 2


Het is altijd evenwichtiger indien je een bovenstuk of onderstuk enkel in print neemt en dan

combineert met iets effen. Een rok, broek, bloes, blazer of kimonojasje speelt de hoofdrol in combi met je sneakers. Dat geeft rust in het totaalbeeld.Tip 3


Shop in je eigen kleurenpatroon. Je zal dan oneindig veel combinaties kunnen maken!

Dit soort discipline, loont echt!Tip 4


Soms neem ik in een accessoire, de hoofdkleur terug van mijn sneakers, zoals hier in deze

bloemenbroche.


Tip 5


Bij de combinatie met een jurk, zal ik uitkijken naar een kleur die overheerst in mijn sneaker, kies ik een kleine print (bv. nopjes) en vrouwelijke details zoals de voile stof en de mooie manchetten. Hier durf ik zelf (weliswaar altijd in effen) een extra kleur toe te voegen, oranje, om nog meer pit aan mijn outfit te geven.


Tip 6


Print jouw kleuren in jouw hoofd en ga doelbewust op zoek naar een statement piece in een leuke print en vorm de perfecte match. (Kunoka)


Tip 7


Tie dye of dégradé in je stoffen geven ook een leuk effect met kleurrijke sneakers. Watch and see.


Tip 8


Wil je liever niet te veel print en houd je van een klassiekere stijl, kies dan voor kleurrijke borduursels of applicaties op bloezen. Zo krijg je met matching sneakers ook een veel interessanter en kleurrijker geheel.


Tip 9


Houd je sokjes soberder in je kleurrijke sneakers en probeer hier de kleur te hernemen van je onderstuk of kies voor onzichtbare sokjes en een huidkleurig been. (Kunoka)


Success is
trying out these nine tips
and feeling great when you find a number 10!
51 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page