top of page
Zoeken
  • veerle752

Charisma

Hoe meer charisma, hoe verder je het schopt in je carrière

Ja maar, dan moet ik me zichtbaar opstellen hoor ik je zeggen en ook de ruimte opeisen….en hoe doe ik dat dan zonder een tikkeltje te arrogant over te komen?

Als ik me een charismatisch persoon voorstel, dan denk ik aan een geheel van elementen die me aanspreken: een energieke houding, enthousiasme en bevlogenheid, zelfvertrouwen, empathisch vermogen, een sterk en mooi taalgebruik en een voor zich sprekend voorkomen….

Op al het voorafgaande kan je oefenen of er iets aan doen. Ik wil graag 2 zaken toelichten die behoren tot mijn vakdomein:


Je kunt niet, niet communiceren. Jouw non-verbale uitingen, vertellen je publiek onbewust veel meer dan je denkt. Je toehoorder interpreteert voor 7% je woorden, 38% je stemgebruik ( het timbre dat je hebt, het volume dat je inzet, het ritme dat je aanneemt ) en 55% jouw lichaamstaal ( je gebaren, lichaamshouding, gelaatsuitdrukkingen ). Voor 93% communiceer je dus onbewust! Een NLP opleiding is daarvoor een ideale stap om er voor te zorgen dat diegene die je boodschap moeten ontvangen, de juiste conclusies trekken.


Verwaarloos echter ook niet jouw uitstraling, het visueel beeld dat jij in de wereld zet. Stel je de vraag – wat maakt jou uniek - Wat is jouw signatuur? Is het een speciale bril, een aparte haarsnit, een opvallend accessoire, een uitgesproken stijl of een kleur die je teint kracht én een innemende uitstraling geeft?


Wat het ook is, ga op zoek naar iets dat jou typeert. Hoe ga jij je eigenheid verpakken en er tegelijkertijd voor zorgen dat jij je goed in je vel voelt?


De boodschap die ik persoonlijk over mezelf in de wereld wil zetten, gebeurt via kleur en speciale oorbellen. Kleur is een krachtige tool om in te zetten! Met kleur communiceer je (on) bewust heel veel over jezelf. Kleur werkt niet alleen voor je uiterlijk imago, maar kan ook je innerlijke kracht versterken. Ik heb dit voor mezelf gedaan dankzij het ingrijpende persoonlijkheidsinstrument van Personal Power.


Met de Personal Power methodiek kan je namelijk je persoonlijke kracht meten, versterken en zichtbaar maken zodat je beter gezien, gehoord en gewaardeerd wordt en dus meer kan bereiken en betekenen. Deze methodiek en de inzichten die het me bracht zijn levensveranderend voor mij geweest. Ik heb een helder inzicht gekregen in mijn belangrijkste talenten en dat heeft er voor gezorgd dat ik mijn passie durf in te zetten om anderen te helpen.


Deze methodiek heeft mij en kan jou op 3 niveau’s versterken:


1. Je Kracht (Powertype & Balans) 2. Je Kern (Pad & Potentieel) 3. Je Impact (Presentatie & Communicatie)


Wat maakt deze Personal Power of Persoonlijke Kracht Methodiek dan zo uniek? De Persoonlijke Kracht Meting is gebaseerd op de filosofie van Elementen en de psychologie van Kleur.De Persoonlijke Kracht Methodiek gebruikt een verfijnd model om kwaliteiten en drijfveren te meten en hanteert een natuurlijke en associatieve taal van Elementen en Kleur. Hierdoor worden de resultaten duidelijk zichtbaar en beter onthouden.Door de verfijning van de meting en de visuele weergave van de kern wordt in één oogopslag zichtbaar wat elk mens uniek maakt. De PK Methodiek gebruikt de kracht van kleur om het onbewust bewust te maken en verandering in gang te zetten. Deze methode stopt mensen niet in hokjes, integendeel.

Met rood straal ik uit dat ik een - gepassioneerde winnaar - ben en dat ik daadkrachtig en snel mijn advies inzet voor anderen. Het okergeel laat zien dat ik een - invloedrijke wijze – ben door de kennis die ik opgebouwd heb over mijn vak als Imago-expert. Ik ben ook ruimdenkend en zie de mogelijkheden in overvloed. Ik zal jou daar dan ook van overtuigen in alle puurheid.Nieuwsgierig naar welke kleur(en) jouw charisma kan verhogen?


De Persoonlijke Kracht methodiek is de ultieme versterker van jezelf. veerle@vrshoppingexpert.be

77 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page