top of page
Zoeken
  • veerle752

Boost je relatie

Elkaar terug waarderen. Herontdek de kracht van je partner en boost jullie relatie.


Zit jouw relatie in een dipje? Sluipt de dagelijkse sleur in jullie relatie?

Ondervind je soms dat jullie steeds over dezelfde zaken struikelen en dat je de indruk krijgt dat je maar geen begrip krijgt voor wat jij nodig hebt?


Je weet dat het goed zit tussen jullie maar ’t zou een fijn gevoel geven als de klokken terug wat meer op elkaar afgestemd zouden zijn…. Het is zo fijn als je de verbinding met je partner aanvoelt als heel close. Wat is geen beter begin dan elkaar te waarderen?


Met de methodiek van Persoonlijke Kracht ontdek je van jezelf en je partner welk gedrag jou geen moeite kost en wanneer jullie in jullie element zijn. Liefde is toch…de ander gunnen van te groeien en te bloeien, van zichzelf te kunnen zijn…. Dit inzicht kan jullie haarfijn aantonen hoe je best met elkaar communiceert. Zo begrijp je beter wat je partner vraagt of nodig heeft, waar zij/hij energie van krijgt maar ook waarom je partner op een bepaalde manier reageert.


We streven allemaal naar geluk, naar een waardevol leven voor onszelf. Wat is eenieders verlangen naar geluk? Wat is eenieders positief doel in het leven? Dit brengt de persoonlijkheidstest ook naar boven. Hoe mooi zou het zijn om uit te vinden waar jouw partner naar streeft en wat belangrijk is voor hem/haar? Hoe kunnen jullie elk jullie eigen pad volgen, maar toch samen op weg gaan…? Deze methodiek laat toe om te herontdekken hoe jouw partner in het leven staat en wat zijn of haar belangrijkste drijfveren zijn.


Er is ook één bijzondere kwaliteit die ieder van jullie heeft en als je die veel mag aanspreken of gebruiken, is dit een garantie voor geluk! Dit noemen we jouw powertype.


Ieder van jullie heeft zijn eigen unieke powertype, vertegenwoordigd door een specifieke kleur, met 4 kernkwadranten die zowel positief als negatief kunnen ervaren worden. Deze kernkwadranten geven je inzicht hoe jij je kwaliteiten positief kunt inzetten en maken je bewust wat jouw kwaliteit in de "te"-vorm voor effect op een ander kan hebben. Als je dat weet, kun je de dosering van je kwaliteit en je communicatie hier op af stemmen Ik maak jullie daar graag bewust over zodat het teveel, het “ te” kan bijgesteld worden en in balans gebracht worden. Je balanskleur is de sleutel tot succes!


Krijg door deze inzichten terug een mooie verbinding met elkaar en onderzoek hoe jullie elkaar aanvullen, wat je van elkaar kan leren en hoe je de ander liefdevol kan ondersteunen om zichzelf te zijn en te streven naar ieders individueel geluk. Ontdek opnieuw hoe bijzonder je partner wel is.


Ik kan het jullie aanraden. Het is een unieke, luchtige manier om opnieuw schwung in je relatie te krijgen. Het geeft vertrouwen en gezien je het kan koppelen aan specifieke kleuren, vergemakkelijkt dit de communicatie. Ik hoor koppels die het powergesprek aangegaan zijn, speels elkaar plagen … “oh ja dit is haar mintgroene kant of zijn indigo blauwe kantje dat tevoorschijn komt…”. Je kan de kleuren aantrekken, ze in jullie interieur integreren zodat jullie (on)bewust elkaars kwaliteiten kunnen toejuichen.


Voor mijn partner en ik was het een prachtige bevestiging dat we elkaar fantastisch goed aanvullen toen we ontdekten dat eenieders belangrijkste drijfveer de balans vormt van de ander. We kunnen dus elkaars werkpuntjes bijschaven door ons eigen voorbeeld trouw te volgen. We zijn ook beiden in ons element als we in ons gedrag mogen ‘bepalen’. We zijn ‘vuur’types en houden van actie. Dan herkennen we het duidelijk als we vurig strijden ook voor ons standpunt. Als we onze kleuren dragen, weten we vaak ook van elkaar in welke mood we zijn. Een verfrissende kijk, echt!

De Persoonlijke Kracht methodiek is de ultieme versterker van jezelf.

Boek een afspraak op kleur@veerleraemdonck.be of stel je vragen.

88 weergaven0 opmerkingen

Recente blogposts

Alles weergeven

Comments


bottom of page