JE INTERNE IMAGO BOOSTEN

Denk je dat een aantrekkelijk imago alleen met de buitenkant te maken heeft? Niets is minder waar. Imago begint binnenin, bij je zelfbeeld. Als je het gevoel hebt dat er iets grondigs moet veranderen aan je uitstraling, dan geef ik jou graag een gepersonaliseerd advies dat jouw wereld volledig positief zal veranderen. 

* Deze aanbiedingen kan je ook in groep boeken

 
IMG_7885.jpg

Sta je op een kruispunt?

Jij hebt een mooie persoonlijkheid, bezit unieke talenten, maar vindt toch dat je niet opgemerkt wordt of onvoldoende erkend wordt. Het is ook mogelijk dat je op een cruciaal moment in je leven staat en keuzes moet of wilt maken. 


Ga je op zoek naar een job waar jij helemaal je ding kunt doen. Wil je die partner vinden die bij je past? Of streef je naar een beter evenwicht in je relatie met jezelf of de ander? Het kan best zijn dat je simpelweg houdt van persoonlijke ontwikkeling en een nieuwe stap wilt zetten in je zelfkennis. Sta je op zo’n kruispunt? Ik breng helderheid en positiviteit.

Kleur in je leven

Of soms weet je het gewoon allemaal niet meer zo goed. Dan bied ik jou altijd een stevig anker aan, gebaseerd op het waardevolle en prachtige persoonlijkheidsinstrument van Personal Power Plus dat jouw persoonlijkheid met je imago verbindt. Ik breng kleur in je leven – letterlijk en figuurlijk.

IMG_5521.jpg
IMG_7602_edited.png

That's me? That's you!

De formule ‘That’s me’ is er voor mensen die het moeilijk hebben om zich zichtbaar op te stellen, zelfvertrouwen missen, op zoek zijn naar ‘hun’ pad, meer inzicht willen krijgen in hun kracht, drijfveren en talenten, streven naar ‘echtheid’, zachter willen zijn voor zichzelf, de verbinding met zichzelf willen terugvinden en die met anderen gemakkelijker wensen aan te gaan, graag willen stralen en positief over zichzelf willen zijn, er graag mogen zijn …


Kun je een paar zaken aanvinken? Dan beloof ik dat na het volgen van dit programma je veel gelukkiger zult zijn met jezelf en je dat zonder schroom aan de wereld kunt tonen: ‘That’s me’.

 

Blijf niet waar je bent. Vraag een intakegesprek. Ik leid je naar de beste authentieke versie van jezelf.

 

ONTVANG 365 DAGEN LANG TIPS OM JE PERSOONLIJKE KRACHT TE VERSTERKEN

Een unieke kans.

Persoonlijke Kracht is de belangrijkste factor voor een succesvol en gelukkig leven.

En toch is het moeilijk om je Persoonlijke Kracht elke dag te voelen, elke dag vast te houden, elke dag te laten zien en elke dag te versterken.

Er gebeuren zoveel dingen in het dagelijkse leven waardoor je uit je kracht gehaald kunt worden.  

En als je uit je kracht bent, dan voelt het leven zwaarder, word je niet blij van jezelf en geniet je minder van alle mooie dingen in je leven.

Daardoor is de ontwikkeling van je Persoonlijke Kracht zo’n belangrijk onderwerp om dagelijks mee aan de slag te gaan.


Stap voor stap meer Persoonlijke Kracht

Ontdek 365 dagen lang een tip hoe jij je Persoonlijke Kracht kan versterken voor:

Meer Succes en Geluk

Meer Energie & Balans

Meer Plezier & Verbinding

Meer Bereiken & Betekenen

Meer Zichtbaarheid  & Zelfvertrouwen

12.png