EXTRA DIENSTEN VOOR NOG MEER IMAGO

Wil je meer halen uit je imago? Heb je personeel of collega’s van wie je het imago wil boosten? Werk je in een begeleidende rol en zie je dat sommige patiënten of klanten baat hebben bij kledingadvies om zichzelf meer zichtbaar op te stellen?

 
sofie_edited.jpg

Ga voor een gepersonaliseerde garderobe

Ben je toe aan een radicale vernieuwing van je kleerkast, maar wil je niet in het wilde weg kleren kopen? We kunnen ook een capsulegarderobe samenstellen: maximaal 30 stuks, want ‘less is more’ én duurzaam. Geloof me, met comfortabele en casual looks – die ook elegant en inspirerend zijn – breng je creativiteit in je stijl!

Geef nieuwkomers een frisse start

Je hebt nieuwe medewerkers in je bedrijf. Hoe laat je juniors en starters openbloeien? Ik geef deze nieuwelingen kleding- en stijltips en moderne etiquetteregels om zich professioneel te profileren, zodat je sneller hun potentieel voor jouw business benut.

61f43d70-4051-4248-af9e-7a6b291689b1_edited.jpg
IMG_5628.jpg

Kledingsector, pimp je omzet

Stokt de verkoop in je kledingbedrijf? Schakel me in als klankbord en in een coachende rol. Ik breng je medewerkers de finesses bij op het vlak van persoonlijk contact en service. Ze leren waarde creëren voor klanten, zodat die méér kopen én terugkomen. Je omzet pimpen? Ontketen de commerciële kracht van je eigen mensen!

Empower jouw personal brand

Neem je imago en visuele beelden onder de loep. Investeer in je uitstraling, zorg dat mensen je meteen herkennen en onthouden. Laat de stijl van de foto’s aansluiten bij jouw identiteit en versterk je competenties. Personal branding maakt je imago uniek. Ontwikkel een positieve reputatie. Welke indruk laat je achter?

IMG_5822_edited.jpg
veerle foto klant.png

Geef kleur aan je patiënt of klant

Je bent actief als coach, advocaat, dokter of psycholoog met patiënten en klanten om hen naar een betere toekomst te leiden. Maar je stelt vast dat het nodig is het innerlijke ook langs de buitenkant te versterken. Want hun kleding en externe imago, daar valt veel aan te verbeteren. Geef mij de opdracht, het verschil zal dag en nacht zijn, beloofd.

Shop for me

Geen tijd of zin om te gaan shoppen? Met de formule ‘Shop for me’ trek ik er – zonder jou maar voor jou – op uit. Thuis kies je uit een selectie kleding waarvan ik de vormen en kleuren specifiek op jou afstem. Of hou je niet van winkeldrukte? Dan organiseer ik speciaal voor jou een uniek shoppingmoment als er niemand anders in de winkel is, bijvoorbeeld op een sluitingsdag of 's avonds.

IMG_3992_edited.png
 

Wil je NOG meer uit je imago halen?

 

EN NOG ÉÉN DINGETJE OM NIET TE MISSEN:

IMG_5705.HEIC

HET COUTURESALON

Vier keer per jaar vindt ‘Het couturesalon’ plaats. Ik bespreek allerlei imagothema’s zoals:


  • Hoe zien de nieuwe collecties voor m/v/x eruit? 

  • Wat is het belang van kleuren?

  • Hoe kies en combineer je sjaals en accessoires?

  • Hoe draagt kleding bij aan je lifestyle?

  • Welke kledingtips voor welke lichaamsvormen?

  • Hoe creëer je met kleding ‘feelgoodtime’?

  • Wat zijn de kledingtips voor elke lifestyle?

‘Het couturesalon’ is er telkens weer in een andere vorm: een workshop, een webinar, een event … 

* Deze aanbieding kan je ook als workshop in groep boeken

 
Er zijn op dit moment geen geplande evenementen
 

Op de hoogte blijven van ‘Het couturesalon’?