top of page

vr 19 jan

|

The Barn

Versterk je Focus

Voor alle klanten die het innerpower traject 'Behind-the-Scenes gevolgd hebben. Versterk je focus voor 2024 op gebied van energie, werk of ondernemerschap, je thuissituatie en je persoonlijke ontwikkeling.

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
Versterk je Focus
Versterk je Focus

Tijd en locatie

19 jan 2024, 13:00 – 16:00

The Barn, Haantjenstraat 15, 9920 Lievegem, België

Over het evenement

We zetten het jaar al feestend in, bekomen al dan niet van overvloed en een lichte kater. We wensen anderen oprecht geluk en succes en willen zelf ook meer van dat….we zijn meestal vast besloten om in het nieuwe jaar toch het één en ’t ander te gaan beter/ anders te doen ….

Ieder jaar komen die voornemens er weer, ze blijven vaak bij een blije gedachte na een aantal weken, hoewel het verlangen naar “verandering” er wel degelijk is.

Ik wil jou helpen springen om jouw nieuwjaarsresolutie om te zetten in daden, in focus. Als ingewijde in de kracht van kleur en de Persoonlijke Kracht methodiek, nodig ik je daarom uit op een workshop (max. 12 pers.) om jouw focus vanuit intuïtie zichtbaar te maken zodat jij jezelf alle kansen geeft om jouw verlangen voor 2024 helder te krijgen.

Programma:

 • Welkom
 • Focus en balans. Inzichten in 4 domeinen:

*Gezondheid/energie

*Werk/bedrijf

*Thuissituatie

*Persoonlijke ontwikkeling

 • Jouw motto
 • Persoonlijk & authentiek Leiderschap

Werkboek en kleurmaterialen inbegrepen

Timing: 

13u – 16u

Sharing is caring: Netwerkafsluiter met drink tot 17u

Tickets

 • Versterk je Focus

  Alle klanten die het innerpower traject Behind the scenes gevolgd hebben. Versterk je focus voor 2024 op gebied van energie, werk of ondernemerschap, je thuissituatie en je persoonlijke ontwikkeling.

  € 189,00
  +€ 4,73 servicekosten
  Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page