top of page

do 27 jun

|

Lievegem

On Stage groepstraject

Krijg begeleiding naar je allerbeste ik om in stijl en vol zelfvertrouwen ‘on stage’ te komen. Voel de kracht die ik je geef, en laat je identiteit schitteren in de uitstraling van je outfit. De wereld is jouw podium. Maak je klaar om in de schijnwerpers van jouw leven te stralen!

Registratie is afgesloten
Andere evenementen bekijken
On Stage groepstraject
On Stage groepstraject

Tijd en locatie

27 jun 2024, 09:30 – 16:30

Lievegem, Haantjenstraat 15, 9920 Lievegem, België

Over het evenement

Je weet best goed wie je bent. Vandaag sta je voor de volgende stap, een grote uitdaging: je innerlijke kracht vertalen naar een betoverende buitenkant en het potentieel ontketenen dat in jou schuilt. Zodat je morgen van kop tot teen de unieke persoonlijkheid uitstraalt die jij bent.

Je krijgt van mij begeleiding naar je allerbeste ik om in stijl en vol zelfvertrouwen ‘on stage’ te komen. En dat podium staat voor je klaar op de meest verschillende plaatsen – je zult ervan versteld staan.

Voortaan maak jij elke dag indruk. Om op de werkvloer efficiënt en aangenaam samen te werken met je collega’s. Om sympathie en respect te winnen op bezoek bij klanten. En zelfs tijdens online meetings slaag jij erin de aandacht van je gesprekspartners te trekken én te behouden. Wie kan dát?

Voel de kracht die ik je geef, en laat je identiteit schitteren in de uitstraling van je outfit. De wereld is jouw podium. Maak je klaar om in de schijnwerpers van jouw leven te stralen!

Voor jou?

• Voor vrouwen (niet voor mannen) die onbevreesd de toekomst willen instappen. The stage is yours!

• Maximaal 6 deelnemers. 

Plaats: The Barn, Haantjenstraat 15, Lievegem.

PROGRAMMA

Groepstraject van 7 workshops:

1.     Power outfit - halve dag 

2.     Colour me beautiful - volle dag 

3.     Morfologie ditjes en datjes - volle dag 

4.     Creëer jouw sprankelende stijl - halve dag 

5.     Hoe stel je de perfecte garderobe samen? 

6.     Personal shopping date: 2 uur voor jou persoonlijk (datum af te spreken)

7.     Personal brand fotoshoot: zodat je mooie foto’s hebt (datum af te spreken)

Tickets

  • On Stage

    • Je leert welke kleuren je altijd staan: een palet van zelfexpressie dat jouw ware schoonheid accentueert. • Je bepaalt welke unieke stijl van jouw persoonlijke authenticiteit een meesterwerk maakt. • Je benadrukt specifieke details en subtiele accenten die je herkenbaar maken. Zo ontbolster jij helemaal. Je maakt je authentieke zelf zichtbaar en … gaat shinen.

    € 3.450,00
    +€ 86,25 servicekosten
    Verkoop geëindigd op

Totaal

€ 0,00

Deel dit evenement

bottom of page